skip to main content
PREFERRED TERM
7185

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

CEFTA  
BROADER CONCEPT
ENTRY TERMS
  • Version: n/a

    Marrëveshja e Tregtisë së Lirë të Europës
HISTORY NOTE
  • Marrëveshje tregtie e lirë e ngritur në vitin 1992 nga tre vendet e Europës Qendrore (Çekosllovaki, Poloni dhe Hungari) që bashkoi vendet partnere të BE-së dhe vendet që kërkojnë anëtarësim në BE. Më 1 janar 2007, anëtarët e CEFTA-s ishin Kroacia, Ish Republika Jugosllave e Maqedonisë, Serbia, Mali i Zi, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Moldavia dhe Kosova.
VERSION
  • 4.0
IN OTHER LANGUAGES

Version: n/a

ЦЕФТА

Bulgarian

Version: 4.0

Централноевропейско споразумение за свободна търговия

Version: 4.0

CEFTA

Croatian

Version: 4.0

Srednjoeuropski sporazum o slobodnoj trgovini

Version: 4.0

CEFTA

Czech

Version: 4.0

Středoevropská dohoda o volném obchodu

Version: 4.0

Středoevropská zóna volného obchodu

Version: 4.0

CEFTA

Danish

Version: 4.0

den centraleuropæiske frihandelsaftale

Version: 4.0

CEFTA

Dutch

Version: 4.0

Midden-Europese Vrijhandelsovereenkomst

Version: 4.0

Centraaleuropese Vrijhandelsakkoord

Version: 4.0

MEVA

Version: 4.0

CEFTA

English

Version: 4.0

Central European Free Trade Agreement

Version: 4.0

CEFTA

Estonian

Version: 4.0

Kesk-Euroopa vabakaubandusleping

Version: 4.0

Cefta

Finnish

Version: 4.0

Keski-Euroopan vapaakauppasopimus

Version: 4.0

ALECE

French

Version: 4.0

Association de libre-échange d'Europe Centrale

Version: 4.0

accord de libre-échange centre-européen

Version: 4.0

CEFTA

German

Version: 4.0

Zentraleuropäisches Freihandelsabkommen

Version: 4.0

Mitteleuropäische Freihandelszone

Version: 4.0

Zentraleuropäische Freihandelszone

Version: 4.0

Mitteleuropäisches Freihandelsabkommen

Version: 4.0

ΣΕΣΚΕ

Greek

Version: 4.0

Συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών της Κεντρικής Ευρώπης

Version: 4.0

CEFTA

Version: 4.0

CEFTA

Hungarian

Version: 4.0

Közép-európai Szabadkereskedelmi Megállapodás

Version: 4.0

ALECE

Irish

Version: 4.0

CEFTA

Italian

Version: 4.0

accordo di libero scambio dell'Europa centrale

Version: 4.0

CEBTL

Latvian

Version: 4.0

CEFTA

Version: 4.0

Centrāleiropas Brīvās tirdzniecības līgums

Version: 4.0

CEFTA

Lithuanian

Version: 4.0

Centrinės Europos laisvosios prekybos susitarimas

Version: n/a

ЦЕФТА

Macedonian

Version: n/a

Спогодба за слободна трговија во Централна Европа

Version: n/a

Централноевропска спогодба за слободна трговија

Version: 4.0

CEFTA

Maltese

Version: 4.0

il-Ftehim dwar il-Kummerċ Ħieles fl-Ewropa Ċentrali

Version: 4.0

CEFTA

Polish

Version: 4.0

Środkowoeuropejskie Stowarzyszenie Wolnego Handlu

Version: 4.0

CEFTA

Portuguese

Version: 4.0

ACLEC

Version: 4.0

Acordo Centro-Europeu de Comércio Livre

Version: 4.0

Acordo de Comércio Livre da Europa Central

Version: 4.0

CEFTA

Romanian

Version: 4.0

Acordul central european de liber schimb

Version: 4.0

Acordul central european de comerț liber

Version: 4.0

CEFTA

Serbian

Version: 4.0

Средњеевропски споразум о слободној трговини

Version: 4.0

CEFTA

Slovak

Version: 4.0

Stredoeurópska dohoda o voľnom obchode

Version: 4.0

CEFTA

Slovenian

Version: 4.0

Srednjeevropski prostotrgovinski sporazum

Version: 4.0

ACLC

Spanish

Version: 4.0

Acuerdo Centroeuropeo de Libre Comercio

Version: 4.0

Cefta

Swedish

Version: 4.0

Centraleuropeiska frihandelsavtalet
URI
http://eurovoc.europa.eu/7185
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 11/26/02, last modified 1/5/17