skip to main content
transport ajror > aeroport > përpunim në tokë
PREFERRED TERM
6855

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

përpunim në tokë  
BROADER CONCEPT
RELATED CONCEPTS
ENTRY TERMS
  • Version: n/a

    përpunimi në hyrje
  • Version: n/a

    shërbime përpunimi në tokë
SCOPE NOTE
  • Kjo mbulon të gjitha shërbimet e lidhura me një avion, si furnizimi dhe mirëmbajtje, dhe përpunimi i udhëtarëve, bagazhit dhe mallrave.
VERSION
  • 4.0
IN OTHER LANGUAGES

Version: 4.0

наземни дейности

Bulgarian

Version: 4.0

zemaljska služba

Croatian

Version: 4.0

letištní pozemní odbavení

Czech

Version: 4.0

ground handling

Version: 4.0

pozemní odbavení nákladů

Version: 4.0

pozemní odbavení

Version: 4.0

odbavení letadel

Version: 4.0

odbavení cestujících

Version: 4.0

ground handling

Danish

Version: 4.0

gronddiensten op luchthavens

Dutch

Version: 4.0

ground handling

English

Version: 4.0

ramp handling

Version: 4.0

ground handling services

Version: 4.0

maapealne käitlus

Estonian

Version: 4.0

maapealsed käitlusteenused

Version: 4.0

perroonikäitlus

Version: 4.0

maahuolinta

Finnish

Version: 4.0

huolintapalvelut

Version: 4.0

assistance en escale

French

Version: 4.0

Bodenabfertigungsdienste

German

Version: 4.0

Bodenservice

Version: 4.0

υπηρεσίες εδάφους

Greek

Version: 4.0

földi kiszolgálás

Hungarian

Version: 4.0

assistenza a terra

Italian

Version: 4.0

apkalpošana uz zemes

Latvian

Version: 4.0

pierampas pakalpojumi

Version: 4.0

ar apkalpošanu uz zemes saistītie pakalpojumi

Version: 4.0

antžeminės paslaugos

Lithuanian

Version: n/a

земна служба

Macedonian

Version: n/a

земно опслужување

Version: 4.0

ground handling

Maltese

Version: 4.0

usługi naziemne

Polish

Version: 4.0

assistência em escala

Portuguese

Version: 4.0

asistență la sol

Romanian

Version: 4.0

servicii de asistență la sol

Version: 4.0

rampă de manipulare

Version: 4.0

земаљске услуге

Serbian

Version: 4.0

pozemná manipulácia

Slovak

Version: 4.0

zemeljska oskrba

Slovenian

Version: 4.0

asistencia en las escalas

Spanish

Version: 4.0

servicio de asistencia en tierra

Version: 4.0

marktjänster

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/6855
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 11/26/02, last modified 12/22/15