skip to main content
mallra dhe shërbime > shërbim > shërbim për të gjithë
PREFERRED TERM
7136

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

shërbim për të gjithë  
BROADER CONCEPT
SCOPE NOTE
  • Shërbim minimal i përcaktuar, me cilësi të përcaktuar, i cili u ofrohet të gjithë përdoruesve dhe konsumatorëve brenda Bashkimit dhe, duke mbajtur parasysh kushtet kombëtare specifike, kundrejt të një çimi të përballueshëm. Nuk duhet ngatërruar me “shërbimet me interes të përgjithshëm” ose me “shërbimet publike”.
VERSION
  • 4.0
IN OTHER LANGUAGES

Version: 4.0

универсална служба

Bulgarian

Version: 4.0

univerzalna usluga

Croatian

Version: 4.0

univerzální služba

Czech

Version: 4.0

forsyningspligtydelse

Danish

Version: 4.0

forsyningspligttjeneste

Version: 4.0

universele dienst

Dutch

Version: 4.0

universal service

English

Version: 4.0

universaalteenus

Estonian

Version: 4.0

yleispalvelu

Finnish

Version: 4.0

service universel

French

Version: 4.0

Universaldienst

German

Version: 4.0

καθολική υπηρεσία

Greek

Version: 4.0

egyetemes szolgáltatás

Hungarian

Version: 4.0

servizio universale

Italian

Version: 4.0

universālais pakalpojums

Latvian

Version: 4.0

universalioji paslauga

Lithuanian

Version: 4.0

универзална услуга

Macedonian

Version: 4.0

servizz universali

Maltese

Version: 4.0

usługi uniwersalne

Polish

Version: 4.0

serviço universal

Portuguese

Version: 4.0

serviciu universal

Romanian

Version: 4.0

универзална услуга

Serbian

Version: 4.0

univerzálna služba

Slovak

Version: 4.0

univerzalna storitev

Slovenian

Version: 4.0

servicio universal

Spanish

Version: 4.0

samhällsomfattande tjänst

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/7136
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 11/26/02, last modified 12/16/15