skip to main content
PREFERRED TERM
6276

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

hiptertekst  
BROADER CONCEPT
SCOPE NOTE
  • Faqe teksti kompjuterik të organizuara në softuer në mënyrë të tillë që të mundësojnë rakordimin mes dy seksioneve ndërvepruese të tekstit dhe materialeve grafike.
VERSION
  • 3.1
IN OTHER LANGUAGES

Version: 3.1

хипертекст

Bulgarian

Version: 3.1

hipertekst

Croatian

Version: 3.1

hypertext

Czech

Version: 3.1

hypertekst

Danish

Version: 3.1

hypertekst

Dutch

Version: 3.1

hypertext

English

Version: 3.1

hüpertekst

Estonian

Version: 3.1

hyperteksti

Finnish

Version: 3.1

hypertexte

French

Version: 3.1

Hypertext

German

Version: 3.1

υπερκείμενο

Greek

Version: 3.1

hipertext

Hungarian

Version: 3.1

hiperlink

Version: 3.1

link

Version: 3.1

ipertesto

Italian

Version: 3.1

hiperteksts

Latvian

Version: 3.1

hipertekstas

Lithuanian

Version: 3.1

хипертекст

Macedonian

Version: n/a

хиперлинк

Version: 3.1

ipertest

Maltese

Version: 3.1

hipertekst

Polish

Version: 3.1

hipertexto

Portuguese

Version: 3.1

hipertext

Romanian

Version: 3.1

хипертекст

Serbian

Version: 3.1

hypertext

Slovak

Version: 3.1

hipertekst

Slovenian

Version: 3.1

hipertexto

Spanish

Version: 3.1

hypertext

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/6276
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/99