skip to main content
konsumator > politikë për konsumatorët
PREFERRED TERM
6216

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

politikë për konsumatorët  
BROADER CONCEPT
ENTRY TERMS
  • Version: n/a

    politikë e konsumerizmit
SCOPE NOTE
  • Politikë, që synon mbrojtjen e interesave specifikë të konsumatorëve, përmes njohjes së të drejtave të tyre themelore dhe përmes zvogëlimit të pabarazive, luftës kundër praktikave jo luajale, nxitjes së shëndetit dhe sigurisë dhe përmirësimit të standardeve të jetesës, në përgjithësi.
VERSION
  • 3.1
IN OTHER LANGUAGES

Version: 3.1

потребителска политика

Bulgarian

Version: 3.1

potrošačka politika

Croatian

Version: 3.1

politika potrošnje

Version: 3.1

spotřebitelská politika

Czech

Version: 3.1

politika spotřeby

Version: 3.1

forbrugerpolitik

Danish

Version: 3.1

forbrugspolitik

Version: 3.1

consumentenbeleid

Dutch

Version: 3.1

consumptiebeleid

Version: 3.1

consumer policy

English

Version: 3.1

policy of consumerism

Version: 3.1

tarbijapoliitika

Estonian

Version: 3.1

tarbimispoliitika

Version: 3.1

kuluttajapolitiikka

Finnish

Version: 3.1

kulutuspolitiikka

Version: 3.1

politique des consommateurs

French

Version: 3.1

politique de la consommation

Version: 3.1

Verbraucherpolitik

German

Version: 3.1

verbraucherpolitische Maßnahmen

Version: 3.1

πολιτική καταναλωτών

Greek

Version: 3.1

πολιτική κατανάλωσης

Version: 3.1

fogyasztóvédelmi politika

Hungarian

Version: 3.1

fogyasztóvédelmi intézkedések

Version: 3.1

politica dei consumatori

Italian

Version: 3.1

politica a favore dei consumatori

Version: 3.1

politica di tutela dei consumatori

Version: 3.1

patērētāju aizsardzības politika

Latvian

Version: 3.1

politika vartotojų atžvilgiu

Lithuanian

Version: 3.1

vartotojų palaikymo politika

Version: n/a

потрошувачка политика

Macedonian

Version: n/a

заштита на потрошувачи

Version: 3.1

politika tal-konsumatur

Maltese

Version: 3.1

polityka konsumencka

Polish

Version: 3.1

política dos consumidores

Portuguese

Version: 3.1

política de consumo

Version: 3.1

politica consumatorului

Romanian

Version: 3.1

politică de consum

Version: 3.1

потрошачка политика

Serbian

Version: 3.1

spotrebiteľská politika

Slovak

Version: 3.1

potrošniška politika

Slovenian

Version: 3.1

política de los consumidores

Spanish

Version: 3.1

política de consumo

Version: 3.1

konsumentpolitik

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/6216
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/99, last modified 12/16/15