skip to main content
politikë peshkimi > rregullore peshkimi > të drejta peshkimi
PREFERRED TERM
544

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

të drejta peshkimi  
BROADER CONCEPT
RELATED CONCEPTS
ENTRY TERMS
 • Version: n/a

  kufizim peshkimi
 • Version: n/a

  limitet e kapjes
 • Version: n/a

  ndalim peshkimi
SCOPE NOTE
 • Sistem penaxhimi për peshkimin sipas të cilit hyrja në hapësirën e peshkimit rregullohet nga të drejtat pjesëmarrëse që përfshijnë jo vetëm të drejtën për të kapur peshk por edhe specifikime në lidhje me aspektet e mëposhtme: si mund të kryhet peshkimi (p.sh., tipi i anijes dhe motorit), kur dhe ku mund të kryhet dhe madhësia e kapjeve të autorizuara.
VERSION
 • n/a
IN OTHER LANGUAGES

Version: n/a

риболовно право

Bulgarian

Version: n/a

prava na ribolov

Croatian

Version: n/a

zabrana ribolova

Version: n/a

ograničenje ribolova

Version: n/a

rybolovná práva

Czech

Version: n/a

limity výlovu

Version: n/a

omezení rybolovu

Version: n/a

zákaz rybolovu

Version: n/a

fiskeriret

Danish

Version: n/a

fiskeriforbud

Version: n/a

begrænsning af fiskeri

Version: n/a

visrecht

Dutch

Version: n/a

beperking van de visserij

Version: n/a

visverbod

Version: n/a

fishing rights

English

Version: n/a

fishing ban

Version: n/a

fishing restriction

Version: n/a

catch limits

Version: n/a

kalapüügiõigused

Estonian

Version: n/a

püügipiirangud

Version: n/a

kalapüügikeeld

Version: n/a

kalastusoikeudet

Finnish

Version: n/a

pyyntirajoitukset

Version: n/a

kalastuksen rajoittaminen

Version: n/a

kalastuskielto

Version: n/a

droit de pêche

French

Version: n/a

interdiction de pêche

Version: n/a

limitation de pêche

Version: n/a

Fischereirecht

German

Version: n/a

Fangbeschränkung

Version: n/a

Begrenzung der Fischereitätigkeit

Version: n/a

Fischereigesetz

Version: n/a

Fangverbot

Version: n/a

δικαίωμα αλιείας

Greek

Version: n/a

περιορισμός αλιείας

Version: n/a

απαγόρευση αλιείας

Version: n/a

halászati jog

Hungarian

Version: n/a

fogási korlátozások

Version: n/a

halászati tilalom

Version: n/a

halászati korlátozások

Version: n/a

diritto di pesca

Italian

Version: n/a

diritti di pesca

Version: n/a

divieto di pesca

Version: n/a

limitazione della pesca

Version: n/a

pesca vietata

Version: n/a

zvejas tiesības

Latvian

Version: n/a

nozvejas ierobežojumi

Version: n/a

zvejas ierobežojumi

Version: n/a

zvejas aizliegums

Version: n/a

žvejybos teisės

Lithuanian

Version: n/a

draudimas žvejoti

Version: n/a

žvejybos ribojimai

Version: n/a

права на риболов

Macedonian

Version: n/a

забрана за риболов

Version: n/a

контрола на уловената риба

Version: n/a

drittijiet tas-sajd

Maltese

Version: n/a

prawo połowów

Polish

Version: n/a

direitos de pesca

Portuguese

Version: n/a

limitação de pesca

Version: n/a

interdição de pesca

Version: n/a

drept de pescuit

Romanian

Version: n/a

restricții de pescuit

Version: n/a

pescuit prohibit

Version: n/a

право на риболов

Serbian

Version: n/a

rybolovné práva

Slovak

Version: n/a

obmedzenie rybolovu

Version: n/a

limity výlovu

Version: n/a

zákaz rybolovu

Version: n/a

ribolovne pravice

Slovenian

Version: n/a

derecho de pesca

Spanish

Version: n/a

limitación de pesca

Version: n/a

prohibición de pesca

Version: n/a

fiskerättigheter

Swedish

Version: n/a

fiskebegränsning

Version: n/a

fiskeförbud
URI
http://eurovoc.europa.eu/544
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/95, last modified 6/19/17