skip to main content
instrument ligjor ndërqeveritar > qëndrim i përbashkët
PREFERRED TERM
4065

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

qëndrim i përbashkët  
IS REPLACED BY
HISTORY NOTE
  • Përdoret kur Shtetet Anëtare zhvillojnë konsultime në Këshill për çështje në lidhje me bashkëpunimin politik europian dhe që me hyrjen në fuqi të Traktatit për Bashkimin Europian, për çështje në lidhje me bashkëpunimin në fushat e së drejtës dhe punëve të brendshme dhe politikës së përbashkët të jashtme dhe të sigurisë.
  • Që me hyrjen në fuqi të Traktatit të Lisbonës (1.12.2009), qëndrimet e përbashkëta në lidhje me zonën e lirisë, sigurisë dhe drejtësisë dhe politika e përbashkët e jashtme dhe e sigurisë janë zëvendësuar me vendimet e Këshillit. Përdoret "vendim (BE)".
VERSION
  • n/a
IN OTHER LANGUAGES

Version: n/a

съвместна позиция

Bulgarian

Version: n/a

zajedničko stajalište

Croatian

Version: n/a

společný postoj

Czech

Version: n/a

fælles holdning

Danish

Version: n/a

fælles stillingtagen

Version: n/a

gemeenschappelijk standpunt

Dutch

Version: n/a

common position

English

Version: n/a

ühine seisukoht

Estonian

Version: n/a

yhteinen kanta

Finnish

Version: n/a

position commune

French

Version: n/a

gemeinschaftliche Position

German

Version: n/a

κοινή θέση

Greek

Version: n/a

együttes álláspont

Hungarian

Version: n/a

comhsheasamh

Irish

Version: n/a

posizione comune

Italian

Version: n/a

kopēja nostāja

Latvian

Version: n/a

bendra pozicija

Lithuanian

Version: n/a

заеднички став

Macedonian

Version: n/a

заедничка позиција

Version: n/a

единствен став

Version: n/a

pożizzjoni komuni

Maltese

Version: n/a

wspólne stanowisko

Polish

Version: n/a

posição comum

Portuguese

Version: n/a

poziție comună a statelor membre în Consiliul European

Romanian

Version: n/a

заједнички став

Serbian

Version: n/a

spoločný postoj

Slovak

Version: n/a

skupno stališče

Slovenian

Version: n/a

Posición Común

Spanish

Version: n/a

gemensam ståndpunkt

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/4065
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/95, last modified 12/10/15