skip to main content
organ ekzekutiv > qeverisje
PREFERRED TERM
6897

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

qeverisje  
BROADER CONCEPT
ENTRY TERMS
  • Version: n/a

    qeverisje elektronike
SCOPE NOTE
  • Qeverisja i referohet procesit sipas të cilit elementët në shoqëri ushtrojnë pushtet dhe autoritet dhe ndikojnë tek politikat dhe vendimet në lidhje me jetën publike.
VERSION
  • 4.0
IN OTHER LANGUAGES

Version: 4.0

държавно управление

Bulgarian

Version: 4.0

izvršavanje vlasti

Croatian

Version: 4.0

obnašanje vlasti

Version: 4.0

vladanje

Version: 4.0

političko upravljanje

Version: 4.0

správa věcí veřejných

Czech

Version: 4.0

styreformer

Danish

Version: 4.0

e-styreformer

Version: 4.0

governance

Dutch

Version: 4.0

behoorlijk bestuur

Version: 4.0

governance

English

Version: 4.0

e-governance

Version: 4.0

valitsemistava

Estonian

Version: 4.0

valitsemiskorraldus

Version: 4.0

hallintotapa

Finnish

Version: 4.0

gouvernance

French

Version: 4.0

e-gouvernance

Version: 4.0

Governance

German

Version: 4.0

modernes Regieren

Version: 4.0

Regierungsstil

Version: 4.0

E-Governance

Version: 4.0

διακυβέρνηση

Greek

Version: 4.0

ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Version: 4.0

kormányzás

Hungarian

Version: 4.0

elektronikus kormányzás

Version: 4.0

e-demokrácia

Version: 4.0

e-kormányzás

Version: 4.0

governance

Italian

Version: 4.0

e-governance

Version: 4.0

governanza elettronica

Version: 4.0

governanza

Version: 4.0

valdīšana

Latvian

Version: 4.0

e-pārvaldība

Version: 4.0

valdžia

Lithuanian

Version: 4.0

elektroninė valdžia

Version: n/a

владеење

Macedonian

Version: n/a

е-демократија

Version: n/a

добро владеење

Version: 4.0

governanza

Maltese

Version: 4.0

rządzenie

Polish

Version: 4.0

governação

Portuguese

Version: 4.0

guvernare

Romanian

Version: 4.0

управљање

Serbian

Version: 4.0

výkon riadenia

Slovak

Version: 4.0

vladanje

Slovenian

Version: 4.0

gobernanza

Spanish

Version: 4.0

e-gobernanza

Version: 4.0

styrelseskick

Swedish

Version: 4.0

styrelseformer

Version: 4.0

styrelsesätt
URI
http://eurovoc.europa.eu/6897
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 11/26/02