skip to main content
teknologji > parametrizim
PREFERRED TERM
6362

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

parametrizim  
BROADER CONCEPT
ENTRY TERMS
  • Version: n/a

    vlerësim i rendimentit
SCOPE NOTE
  • Një teknikë matëse e destinuar për të identifikuar praktikat më efikase. Ajo jep një sërë pikash të thjeshta dhe transparente reference që, nëpërmjet testimit, mund të ndihmojnë të monitorohen tendencat në konkurrueshmëri për një afat kohor, ndërsa në të njëjtën kohë ofron një bazë nga e cila caktohen objektivat dhe miratohen planet për arritjen e tyre.
VERSION
  • 4.0
IN OTHER LANGUAGES

Version: 4.0

нормиране на резултатите

Bulgarian

Version: 4.0

mjerilo

Croatian

Version: 4.0

ravnanje prema mjerilu

Version: 4.0

primjena mjerila

Version: 4.0

referentno mjerilo

Version: 4.0

benchmarking

Czech

Version: 4.0

srovnávání výkonnosti

Version: 4.0

testování konkurenceschopnosti

Version: 4.0

benchmarking

Danish

Version: 4.0

sammenligning af præstationer

Version: 4.0

benchmarkingundersøgelse

Version: 4.0

benchmarking

Dutch

Version: 4.0

ijking van prestaties

Version: 4.0

benchmarking

English

Version: 4.0

performance rating

Version: 4.0

võrdlusuuring

Estonian

Version: 4.0

soorituste hindamine

Version: 4.0

esikuva-analyysi

Finnish

Version: 4.0

benchmarking

Version: 4.0

suoritusten arviointi

Version: 4.0

étalonnage des performances

French

Version: 4.0

étalonnage concurrentiel

Version: 4.0

comparaison des performances

Version: 4.0

benchmarking

Version: 4.0

étalonnage compétitif

Version: 4.0

Benchmarking

German

Version: 4.0

Referenzleistung

Version: 4.0

Leistungsvergleich

Version: 4.0

συγκριτική αξιολόγηση

Greek

Version: 4.0

σύγκριση των επιδόσεων

Version: 4.0

συγκριτική αξιολόγηση της ανταγωνιστικότητας

Version: 4.0

benchmarking

Version: 4.0

teljesítményértékelés

Hungarian

Version: 4.0

analisi comparativa delle prestazioni

Italian

Version: 4.0

analisi concorrenziale

Version: 4.0

comparazione delle prestazioni

Version: 4.0

salīdzinošā novērtēšana

Latvian

Version: 4.0

darbības novērtējums

Version: 4.0

lyginamoji analizė pagal atskaitos tašką

Lithuanian

Version: 4.0

rezultatų lyginimas

Version: 4.0

etalono nustatymas

Version: n/a

споредбена анализа на перформанси

Macedonian

Version: n/a

анализа на успехот

Version: n/a

анализа на резултатите

Version: n/a

споредбена анализа на ефикасноста

Version: 4.0

parametraġġ referenzjarju

Maltese

Version: 4.0

benchmarking

Polish

Version: 4.0

avaliação comparativa

Portuguese

Version: 4.0

aferição de desempenhos

Version: 4.0

evaluarea performanțelor tehnice

Romanian

Version: 4.0

nivel de performanță

Version: 4.0

упоредна оцена перформанси

Serbian

Version: 4.0

бенчмаркинг

Version: 4.0

benchmarking

Slovak

Version: 4.0

primerjalna presoja

Slovenian

Version: 4.0

evaluación comparativa de resultados

Spanish

Version: 4.0

comparación competitiva

Version: 4.0

comparación de resultados

Version: 4.0

benchmarking

Version: 4.0

riktmärkning

Swedish

Version: 4.0

prestandamätning

Version: 4.0

prestandajämförelse

Version: 4.0

benchmarking

Version: 4.0

framgångsanalys
URI
http://eurovoc.europa.eu/6362
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 11/26/02, last modified 12/22/15