skip to main content
PREFERRED TERM
6105

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

dumping social  
BROADER CONCEPT
SCOPE NOTE
  • Praktika e përfitimet nga kostot e ulëta të punës në disa shtete (për shkak se janë më të ulëta sigurimet shoqërore dhe kontributet e tjera), duke tërhequr kështu biznesin nga shtetet e tjera çka rezulton në konkurrencë të padrejtë.
VERSION
  • 3.1
IN OTHER LANGUAGES

Version: 3.1

социален дъмпинг

Bulgarian

Version: 3.1

socijalni damping

Croatian

Version: 3.1

socijalni dumping

Version: 3.1

sociální dumping

Czech

Version: 3.1

dumping pracovních nákladů

Version: 3.1

pracovní dumping

Version: 3.1

dumping pracovní síly

Version: 3.1

social dumping

Danish

Version: 3.1

sociale dumping

Dutch

Version: 3.1

social dumping

English

Version: 3.1

sotsiaalne dumping

Estonian

Version: 3.1

sosiaalinen polkumyynti

Finnish

Version: 3.1

dumping social

French

Version: 3.1

Sozialdumping

German

Version: 3.1

κοινωνικό ντάμπινγκ

Greek

Version: 3.1

szociális dömping

Hungarian

Version: 3.1

dumping sociale

Italian

Version: 3.1

sociālais dempings

Latvian

Version: 3.1

socialinis dempingas

Lithuanian

Version: n/a

социјален дампинг

Macedonian

Version: 3.1

dumping soċjali

Maltese

Version: 3.1

dumping socjalny

Polish

Version: 3.1

dumping social

Portuguese

Version: 3.1

dumping social

Romanian

Version: 3.1

социјални дампинг

Serbian

Version: 3.1

sociálny dumping

Slovak

Version: 3.1

socialni dumping

Slovenian

Version: 3.1

dumping social

Spanish

Version: 3.1

social dumpning

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/6105
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/99, last modified 12/18/15