skip to main content
thellim i Bashkimit Europian > bashkëpunimi politik Europian
PREFERRED TERM
4070

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

bashkëpunimi politik Europian  
ENTRY TERMS
  • Version: n/a

    BPE
SCOPE NOTE
  • Projekt i nisur në vitet 1970 për të koordinuar politikat e jashtme të Shteteve Anëtare. BPE është përfshirë në Traktatin për Bashkimin Europian dhe është përfshirë në "politikën e përbashkët të jashtme dhe të sigurisë". Përdorim "PPJS".
VERSION
  • n/a
IN OTHER LANGUAGES

Version: n/a

европейско политическо сътрудничество

Bulgarian

Version: n/a

europska politička suradnja

Croatian

Version: n/a

Evropská politická spolupráce

Czech

Version: n/a

Europæisk Politisk Samarbejde

Danish

Version: n/a

EPS

Version: n/a

Europese politieke samenwerking

Dutch

Version: n/a

EPS

Version: n/a

European political cooperation

English

Version: n/a

EPC

Version: n/a

Euroopa poliitiline koostöö

Estonian

Version: n/a

EPC

Version: n/a

Euroopan poliittinen yhteistyö

Finnish

Version: n/a

EPC

Version: n/a

coopération politique européenne

French

Version: n/a

CPE

Version: n/a

Europäische Politische Zusammenarbeit

German

Version: n/a

EPZ

Version: n/a

ευρωπαϊκή πολιτική συνεργασία

Greek

Version: n/a

ΕΠΣ

Version: n/a

európai politikai együttműködés

Hungarian

Version: n/a

EPE

Version: n/a

Comhar Polaitiúil Eorpach

Irish

Version: n/a

CPE

Version: n/a

cooperazione politica europea

Italian

Version: n/a

CPE

Version: n/a

Eiropas politiskā sadarbība

Latvian

Version: n/a

EPS

Version: n/a

Europos politinis bendradarbiavimas

Lithuanian

Version: n/a

европска политичка соработка

Macedonian

Version: n/a

заедничка надворешна политика

Version: n/a

европска надворешна политика

Version: n/a

Kooperazzjoni politika Ewropea

Maltese

Version: n/a

europejska współpraca polityczna

Polish

Version: n/a

cooperação política europeia

Portuguese

Version: n/a

política estrangeira europeia

Version: n/a

política estrangeira comum

Version: n/a

CPE

Version: n/a

cooperare politică europeană

Romanian

Version: n/a

европска политичка сарадња

Serbian

Version: n/a

európska politická spolupráca

Slovak

Version: n/a

EPS

Version: n/a

evropsko politično sodelovanje

Slovenian

Version: n/a

Cooperación Política Europea

Spanish

Version: n/a

CPE

Version: n/a

europeiskt politiskt samarbete

Swedish

Version: n/a

EPS
URI
http://eurovoc.europa.eu/4070
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/95, last modified 12/14/15