skip to main content
të drejta ekonomike > e drejtë për zhvillim
PREFERRED TERM
3915

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

e drejtë për zhvillim  
BROADER CONCEPT
SCOPE NOTE
  • Kushdo ka të drejtë të marrë pjesë në zhvillimin ekonomik, shoqëror, kulturor dhe politik dhe të kontribuojë në këtë zhvillim e të përfitojë prej tij. Të drejtat dhe liritë themelore të njeriut janë pjesë integrale e këtij zhvillimi.
VERSION
  • n/a
IN OTHER LANGUAGES

Version: n/a

право на развитие

Bulgarian

Version: n/a

pravo na razvoj

Croatian

Version: n/a

právo na rozvoj

Czech

Version: n/a

Deklarace o právu na rozvoj

Version: n/a

ret til udvikling

Danish

Version: n/a

recht op ontwikkeling

Dutch

Version: n/a

right to development

English

Version: n/a

arenguõigus

Estonian

Version: n/a

oikeus kehitykseen

Finnish

Version: n/a

droit au développement

French

Version: n/a

Recht auf wirtschaftliche Entfaltung

German

Version: n/a

δικαίωμα ανάπτυξης

Greek

Version: n/a

fejlődéshez való jog

Hungarian

Version: n/a

diritto al progresso

Italian

Version: n/a

tiesības uz attīstību

Latvian

Version: n/a

attīstības tiesības

Version: n/a

teisė į vystymąsi

Lithuanian

Version: n/a

право на развој

Macedonian

Version: n/a

право на личен развој

Version: n/a

dritt għall-iżvilupp

Maltese

Version: n/a

prawo do rozwoju

Polish

Version: n/a

direito ao desenvolvimento

Portuguese

Version: n/a

dreptul la dezvoltare

Romanian

Version: n/a

право на развој

Serbian

Version: n/a

právo na rozvoj

Slovak

Version: n/a

pravica do razvoja

Slovenian

Version: n/a

derecho al desarrollo

Spanish

Version: n/a

rätt till utveckling

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/3915
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/95, last modified 12/15/15