skip to main content
pasuri e paluajtshme bujqësore > reformë e tokës
PREFERRED TERM
2978

Type: http://publications.europa.eu/resource/authority/label-type/STANDARDLABEL

Version: n/a

reformë e tokës  
RELATED CONCEPTS
SCOPE NOTE
  • Reformë e plotë e sistemit të tokës dhe kushteve të prodhimit bujqësor me qëllim eliminimin e pengesave për zhvillimin ekonomik dhe social.
VERSION
  • n/a
IN OTHER LANGUAGES

Version: n/a

поземлена реформа

Bulgarian

Version: n/a

zemljišna reforma

Croatian

Version: n/a

pozemková reforma

Czech

Version: n/a

půdní reforma

Version: n/a

jordreform

Danish

Version: n/a

grondhervorming

Dutch

Version: n/a

land reform

English

Version: n/a

maareform

Estonian

Version: n/a

maareformi

Finnish

Version: n/a

réforme foncière

French

Version: n/a

Bodenreform

German

Version: n/a

Landreform

Version: n/a

εδαφομεταρρύθμιση

Greek

Version: n/a

földreform

Hungarian

Version: n/a

riforma fondiaria

Italian

Version: n/a

riforma dell'assetto fondiario

Version: n/a

zemes reforma

Latvian

Version: n/a

žemės reforma

Lithuanian

Version: n/a

земјишна реформа

Macedonian

Version: n/a

арондација

Version: n/a

окрупнување на земјоделските поседи

Version: n/a

riforma dwar l-artijiet

Maltese

Version: n/a

reforma gruntów

Polish

Version: n/a

reforma fundiária

Portuguese

Version: n/a

reforma terenurilor

Romanian

Version: n/a

земљишна реформа

Serbian

Version: n/a

pozemková reforma

Slovak

Version: n/a

zemljiška reforma

Slovenian

Version: n/a

reforma territorial

Spanish

Version: n/a

jordreform

Swedish

URI
http://eurovoc.europa.eu/2978
Download this concept:
RDF/XML TURTLE JSON-LD Created 10/2/95, last modified 12/22/15